Τάκης Λαζαρίδης: «H Αριστερά ευθύνεται για τον εμφύλιο»….Οι δεξιοί αγωνιστές είχαν δίκιο!!

Posted on Updated on

O Τάκης Λαζαρίδης είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «σύντροφοι ευτυχώς ηττηθήκαμε». Πρώην ενεργό στέλεχος του ΚΚΕ στην περίοδο του συμμοριτοπόλεμου 46-49. KAI θανατοποινίτης στην δίκη Μπελογιάννη. Από τα βασικά στελέχη εκείνης της περιόδου που από την δικτατορία και μετά, ήταν από τους λίγους που δεν καρπώθηκαν την ταμπέλα του «αριστερού» και μίλησε για τα πραγματικά γεγονότα και τον βρώμικο ρόλο της αριστεράς!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑLPHA 98,9 ο Τάκης Λαζαρίδης σε μια ακόμα κρίση ειλικρίνειας αναφέρει: ότι μετά τον εμφύλιο «συμμοριτοπόλεμο» και μετά την δικτατορία στήθηκε η διαστρέβλωση της ιστορίας. Ποιός έφταιξε για τον Δεκέμβρη; Ποιος έφταιξε για τον εμφύλιο; Οι Άγγλοι; Οι Αμερικάνοι; Όχι ! Η αριστερά έφταιξε… Ανέφερε χαρακτηριστικά… Και συνεχίζει :

Ρίξαμε στους άλλους τις ευθύνες και κοιτάξαμε να απολαύσουμε τα πολιτικά οφέλη… Το δράμα της πατρίδος μας είναι ότι η αριστερά ηττήθηκε στο πεδίο των μαχών, νίκησε όμως στο κομμάτι της προπαγάνδας, με τους διανοούμενους της, τα γραπτά της, τον τύπο της, κτλ. Ενώ έβγαλε τις ευθύνες από πάνω της ενεργώντας ως καθαρό όργανο της πρώην σοβιετικής Ένωσης, κατάφερε να επικρατήσει σε όλα τα πεδία.

Τάκης Λαζαρίδης: «H Αριστερά ευθύνεται για τον εμφύλιο».  Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑLPHA 98,9 !
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s