Αρχική > Ενδιαφέροντα, Εξωτερική πολιτική, Οικονομία, Προβληματισμοί > Κι άλλα εκατομμύρια δίνει η Τουρκία σε εταιρείες λόμπι, για να διορθώσει την εικόνα της στις ΗΠΑ

Κι άλλα εκατομμύρια δίνει η Τουρκία σε εταιρείες λόμπι, για να διορθώσει την εικόνα της στις ΗΠΑ

Τουρκία ξοδεύει $ 2,6 εκατομμύρια για να Μίσθωση Δύο νέα Lobbying και δημοσίων σχέσεων επιχειρήσεις

Με στις 20 Ιουνίου 2017 στο Harut Sassounian
Την περασμένη εβδομάδα, έγραψα για μια ντουζίνα τις δημόσιες σχέσεις και τις επιχειρήσεις lobbying η τουρκική κυβέρνηση είχε ήδη προσληφθεί. Τις τελευταίες εβδομάδες, η Δημοκρατία της Τουρκίας προστίθενται δύο νέες επιχειρήσεις αυτές: Ballard Συνεργάτες και Burson-Marsteller.

Τούρκοι αξιωματούχοι δεν φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι έχουν περισσότερα από δώδεκα ομάδων συμφερόντων επιχειρήσεις δεν είναι μόνο μια σπατάλη των χρημάτων που οφείλονται σε περιττή επανάληψη, είναι επίσης μια σπατάλη του πολύτιμου χρόνου των πολλών Τούρκων αξιωματούχων Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, DC Οι υπάλληλοι αυτοί πρέπει να ξοδεύουν πολύ χρόνο τους, δίνοντας λεπτομερείς οδηγίες σε αυτές τις επιχειρήσεις, διαβάζοντας τις εκθέσεις τους, σχολιάζοντας τους, συνάντηση μαζί τους, διαβιβάζοντας τις εκθέσεις τους στο Υπουργείο Εξωτερικών με μακρά εξηγήσεις, και τη λήψη διορθωτικών μέτρων με βάση την αντίδραση της Άγκυρας. Εκτός και αν μια τέτοια έντονη και περίτεχνα προσπάθεια σε συνεργασία με τόσες πολλές εταιρείες lobbying, Τούρκοι αξιωματούχοι είναι απλά σπατάλη χρημάτων της χώρας τους!

Είμαι ευτυχής που η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να σπαταλήσει περισσότερα από τα χρήματά του, συμφωνώντας να πληρώσει επιχείρησης Brian Ballard, το Ballard Partners, 1,5 εκατομμύρια $ από τις 15 Μαΐου έως 14 Μαΐου 2018. Σύμφωνα με την εγγραφή Μπάλαρντ με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η επιχείρηση θα παρέχει η τουρκική Οι δραστηριότητες των ομάδων συμφερόντων κυβέρνησης «με τις υπηρεσίες υποστήριξης σε σχέση με ΗΠΑ-Τουρκίας διμερείς σχέσεις.» περιλαμβάνουν «την παροχή συμβουλών, την παροχή συμβουλών και βοήθειας [της Τουρκίας] σε επικοινωνία με αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η διατήρηση σχέσεις των ΗΠΑ με αυτό το σημαντικό εταίρο του ΝΑΤΟ «.

Brian Ballard είναι η πολύχρονη λομπίστας για τον Πρόεδρο Donald Trump ως εκπρόσωπος του Οργανισμού Trump στο Tallahassee, Fla. Σήκωσε $ 16 εκατομμύρια για την προεδρική εκστρατεία του ατού ενώ υπηρετούσε ως κρατική πρόεδρος χρηματοδότηση του και αργότερα ως αντιπρόεδρος πρόεδρος της εναρκτήριας επιτροπής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ballard εξέδωσε μια δήλωση υποστηρίζοντας ότι «εξακολουθεί να μιλά για Trump για την περίσταση.» Σούζι Wiles, ο οποίος εισήχθη από Ballard στην Trump κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, υπηρέτησε ως διευθυντής εκστρατείας Φλόριντα ατού. Σήμερα εργάζεται για Ballard Partners.
Ballard προσέλαβε, επίσης, πρώην μέλος του Κογκρέσσου Robert Wexler (D-Fla.) Να είναι υπεύθυνος για την τουρκική λογαριασμό lobbying. Ως συν-πρόεδρος του Κογκρέσου της Τουρκίας Caucus, μέλος του Κογκρέσσου Wexler δραστηριοποιήθηκε ενεργά και καταψήφισε την προτεινόμενη Αρμενίων ψήφισμα Γενοκτονία σπίτι στις 10 Οκτωβρίου 2007. Η νέα δουλειά του είναι η ανταμοιβή του για την σθεναρά την υποστήριξη της Τουρκίας στο Κογκρέσο για χρόνια!
Σύμφωνα με την Tampa Bay Times, πρώτη αλληλεπίδραση Ballard με Trump συνέβη πριν από αρκετά χρόνια, όταν έγραψε μια επιστολή προς Trump μετά την ανάγνωση του βιβλίου του,  Trump: Η  Τέχνη του Deal , και Trump απάντησε. Ballard έγραψε πίσω δηλώνοντας: «αν έχετε ποτέ οποιαδήποτε προβλήματα στη Φλόριντα, μην διστάσετε να καλέσετε» Trump τον κάλεσε μετά την αγορά Mar-a-Largo το 1985, και καταβάλλονται Ballard τουλάχιστον $ 460.000 2013-2015 για την εργασία των ομάδων συμφερόντων . Trump προσωπικά ονομάζεται Ballard ζητώντας τη βοήθειά του όταν ξεκίνησε προεκλογικής του εκστρατείας. Ballard είναι τώρα διοργανώνει συμπόσιο συλλογής κεφαλαίων για Trump στις 28 Ιουνίου Το κόστος είναι $ 35.000 το άτομο και $ 100.000 σε συμμετάσχουν στην επιτροπή υποδοχής.
Ballard δεν κρύβει ειδικές συνδέσεις του με τον Πρόεδρο Trump. «Θα ήθελα να φανταστώ αν η Χίλαρι Κλίντον είχαν εκλεγεί δεν θα ήμουν εδώ», είπε στο Tampa Bay Times. Ballard δήλωσε, «Δεν συζητήσουμε για το πώς δουλεύει ή τις επαφές του με τον πρόεδρο. Έχει εντοπιστεί στο Λευκό Οίκο, ωστόσο, και Trump διατηρεί τηλέφωνο σχέσεις με τους συμμάχους.»
Επιπλέον, η Τουρκική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον υπέγραψε συμβόλαιο με την Burson-Marsteller για $ 1,1 εκατομμύρια για την περίοδο από 1 Μαΐου-Δεκ 31. Κατά ειρωνικό τρόπο, 2012-2015, Burson-Marsteller είχε κάνει lobbying εργασίες για τη Συμμαχία των κοινών αξιών, μια ομάδα συνδεδεμένη με εξορίστηκε τουρκική Μουσουλμάνου κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν οποίο Ερντογάν αντιτίθεται και επιδιώκει την έκδοσή του από τις ΗΠΑ στην Τουρκία. Η τουρκική κυβέρνηση απείλησε με πληροφορίες, δραστηριότητες Burson-Marsteller στην Τουρκία εάν η επιχείρηση συνέχισε να ασκήσει πιέσεις για Gulen.
Burson-Marsteller υποτίθεται ότι παρέχουν «ολοκληρωμένες υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων για την υποστήριξη των [τουρκική] στόχους επικοινωνιών Πρεσβείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν προβολής των μέσων ενημέρωσης, την παρακολούθηση και την ανάλυση? στήριξη εκδήλωση? εμπλοκή των ενδιαφερόμενων μερών? κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης συμβουλή? και υποστήριξη για την τουρκική προξενεία στη Βοστώνη, Σικάγο, Χιούστον, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη.»
Είναι αξιοσημείωτο ότι, παρά τα εκατομμύρια δολάρια που δαπανώνται από την Τουρκία για πάνω από μια ντουζίνα μεγάλης ισχύος άσκηση πίεσης και εταιρείες δημοσίων σχέσεων, δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον μεγάλο αριθμό άρθρων ειδήσεων και ευρεία τηλεοπτική κάλυψη κρίσιμων της τουρκικής κυβέρνησης για την επίθεση στην ειρηνική διαδηλωτές από σωματοφύλακες Πρόεδρος του Ερντογάν μπροστά της παραμονής του Τούρκου Πρέσβη στην Ουάσιγκτον, στις 16 Μαΐου το γεγονός αυτό ενισχύει την πεποίθησή μου ότι η Τουρκία σπαταλά εκατομμύρια δολάρια το χρόνο προσπαθώντας να καθαρίσει την εικόνα της στις ΗΠΑ, η οποία επιπλέον αμαυρωθεί από την τουρκική κυβέρνηση βάναυση πολιτική τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: