Αρχείο

Archive for 6 Απριλίου, 2024

Εάν δεν ληφθούν άμεσα ριζικά μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης, πολύ σύντομα θα δούμε την Ελλάδα να σβήνει από τις πολιτικές γενοκτονίας των ανθελληνικών κομμάτων εξουσίας. (βίντεο)

6 Απριλίου, 2024 Σχολιάστε

Ομιλεί ο Κωνσταντίνος Γρίβας

-…[Η κατάσταση] κύριε καθηγητά με βάση τα δεδομένα της δημογραφικής αδυναμίας της χώρας μας είναι τρομακτική. Απειλείται, πιστεύετε, η εθνική μας υπόσταση;

-Κοιτάξτε. Όπως είπε ο κ. Στυλιανίδης να ξεκινήσουμε από την μεγάλη εικόνα, και είπε και ο Τάσος πριν κάποια πολύ σοβαρά πράγματα. Χωρίς καμμία διάθεση υπερβολής, πολύ απλά μπορούμε να πούμε ότι ο συνδυασμός του δημογραφικού στην Ελλάδα με την μαζική είσοδο ξένων πληθυσμών που γίνεται εδώ και χρόνια και συνεχίζεται, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο ελληνισμός. Είναι ένας κίνδυνος πρωτοφανής και αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, σε μερικά χρόνια η Ελλάδα πολύ απλά θα πάψει να υπάρχει.

Για όποιον θεωρεί ότι αυτά είναι υπερβολές, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Ήδη οι προηγούμενοι ομιλητές μίλησαν για την εσωτερική κατάσταση. Η μαζική μετακίνηση πληθυσμών, να πω κι εγώ μερικά πράγματα, είναι κάτι το οποίο δεν το έχουμε καταλάβει, την δυναμική του σε παγκόσμιο επίπεδο. Να θυμίσω ότι το Μπαγκλαντές που είναι μία χώρα σαν την Ελλάδα, σε μέγεθος, ελάχιστα μεγαλύτερο, έχει περίπου 170 εκατομμύρια κατοίκους και ανεβαίνει. Σε μια λογική ημι-ανοιχτών συνόρων που είναι η τρέχουσα αντίληψη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δηλαδή μία αντίληψη στην οποία κυριαρχεί ένα μίσος για τις συλλογικές ταυτότητες και ένας υπερτονισμός των ατομικών δικαιωμάτων, ουσιαστικά, εάν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, εάν δεν πάρουμε μέτρα -ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ, δεν λέμε τώρα να προσπαθούμε να κλείσουμε με πλαστελίνη ρήγματα απίστευτα- είναι θέμα επαναλαμβάνω μερικών δεκαετιών για τον Ελληνικό λαό να περάσει στα βιβλία της ιστορίας, όπως πέρασαν οι Χετταίοι, όπως πέρασαν οι Σουμέριοι, όπως πέρασαν μία σειρά από λαούς, οι οποίοι εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε περισσότερα…

Κατηγορίες:Ενδιαφέροντα

ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ – ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣ

6 Απριλίου, 2024 Σχολιάστε

 Adriano Segatori

 Ένα μέγα συνέδριο σατανιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ – ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣΠρο ημερών ανακοινώθηκε μέγα συνέδριο σατανιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες, χώρος κατάλληλος για παρόμοια έθιμα, δεδομένης της εγκληματικής ειδησεογραφίας -ακριβώς- που έχει χαρακτηρίσει την αμερικανική καθημερινότητα .

Υπάρχει ο Σατανάς, ή είναι μια δεισιδαιμονική εφεύρεση όπως ο Θεός, για να υποβιβαστεί στην ομίχλη του χρόνου που φωτίζεται θριαμβευτικά από τον ορθολογισμό του Διαφωτισμού και τον προοδευτικό υλισμό; Αυτή είναι η βασική ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας.
Φυσικά, αν σκεφτείτε την σκονισμένη σπηλιά, την κατσαρόλα, τις νυχτερίδες, τα κοράκια και μερικά κρανία και κόκαλα σκορπισμένα εδώ κι εκεί σύμφωνα με την παραμυθένια εικονογραφία, τότε όλα έχουν τελειώσει, αν υποθέσουμε ότι άρχισαν ποτέ με αυτές τις πρυποθέσεις.
Αν αντιθέτως σκεφτόμαστε τον Σατανά ως μια συμβολική νοημοσύνη του κακού, ψευδαίσθηση μιας άλλης πραγματικότητας, άρχοντα μιας εναλλακτικής δύναμης που προσποιείται ότι δεν υπάρχει, τότε ο σατανισμός είναι ζωντανός και καλά, και ίσως το άθλιο Μεγάλο Έργο είναι αρκετό για να το μεταφράσουμε στήν Μεγάλο Σύγχρονη επανεκκίνηση. Ας μετακομίσουμε επίσης – αυτός ο όρος είναι της μόδας – τις διάφορες εκκλησίες του σκότους, από το Bel-Air του Charles Manson ή (1934-2017) από το San Francisco του Anton Szandor LaVey , (1930-1997) για παράδειγμα στο ελβετικό Νταβός του Klaus Schwab  (ακόμα ζωντανός)

Στοίχημα; Ας το σκεφτούμε.

Διαβάστε περισσότερα…

Κατηγορίες:Ενδιαφέροντα