Αρχική > Ενδιαφέροντα > Βαδίζουμε σαν ζόμπι στον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο!

Βαδίζουμε σαν ζόμπι στον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο!

Αν ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία και κατ’ επέκταση το ΝΑΤΟ προχωρήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων τους κατά της Ρωσίας τότε τα αντίποινα του Πούτιν, θα είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο

Της Μαρίας Δεναξά

Η καταστροφική κατάσταση στην Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα και ο εκτεταμένος πόλεμος που επιχειρούν να προκαλέσουν εξυπηρετούν μόνο τη διατήρηση της παγκόσμιας ηγεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία αμφισβητείται από τους Ρώσους, τους Κινέζους και τους συμμάχους τους.

Με την υποστήριξη της Ευρώπης, της Γερμανίας και της Γαλλίας, που τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές και τις αποφάσεις τους απώλεσαν όποια ηγεμονία στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και με τον υπερδιογκωμένο εγωισμό του Μακρόν, που θεωρεί εαυτόν κάτι που δεν είναι, η σημερινή κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί χρησιμεύει μόνο για να ενισχύσει τον εναγκαλισμό μας με ακόμα μία προαναγγελλόμενη ταπείνωση, που θα μας υπενθυμίζει για δεκαετίες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτές που υπαγορεύουν τους κανόνες, είτε στη διαχείριση, για παράδειγμα, του αφηγήματος για το κλίμα είτε στην απόφαση να τερματίσει, να παρατείνει ή να κλιμακώσει τη ρωσοουκρανική σύρραξη, αφήνοντας τους ευρωπαϊκούς λαούς, συμπεριλαμβανομένων και των Ουκρανών, σε ιδιαίτερα ευάλωτη θέση.

Με το να επιτρέψουν οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Γερμανία χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος στην περίπτωση επίθεσης στο Χάρκοβο, με το να στείλει ο μαθητευόμενος μάγος Μακρόν στρατιωτικούς «εκπαιδευτές» στην Ουκρανία, η διεθνής κοινότητα αδιαμφισβήτητα βρίσκεται στα πρόθυρα ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και η ανθρωπότητα βαδίζει σαν ένα ζόμπι προς τα κει. Βιώνουμε ίσως τη σύγχρονη εκδοχή του 1914.

Τουλάχιστον στη Γαλλία, όπου ο Μακρόν έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας, αλλά και τον σεβασμό των Γάλλων στο πρόσωπό του, ο πολιτικός νάνος θα ήθελε πολύ να αρχίσει ο πόλεμος ει δυνατόν πριν από τις ευρωεκλογές, κάτι που θα του επέτρεπε να σβήσει από τον χάρτη τα καταστροφικά για τη Γαλλία χρόνια της διακυβέρνησής του, που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια της επιρροής της Γαλλίας στις χώρες του Σαχέλ, την εξέγερση στη Νέα Καληδονία, την υποβάθμιση του αξιόχρεου της χώρας από τον οίκο Standard & Poor’s την Παρασκευή… Η αλαζονική του φύση πιστεύει πως παίζοντας με τη φωτιά και τις ζωές των Γάλλων αλλά και των ευρωπαίων, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ακόμα και στην ίδια την Εθνοσυνέλευση της χώρας του, ενδεχομένως να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία με μια τρίτη θητεία, η οποία θα του επιτρέψει να συνεχίσει την καταστροφική του για όλους πορεία.

Αν τελικά οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Γερμανία και κατ’ επέκταση το ΝΑΤΟ, που ενεργεί σαν ένας πυρομανής πυροσβέστης, προχωρήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων τους, τότε είναι σαφές ότι τα αντίποινα του Πούτιν θα είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Για τον λόγο αυτόν, οποιαδήποτε απόφαση περαιτέρω εμπλοκής των ευρωπαϊκών χωρών στην Ουκρανία δεν πρέπει να είναι ειλημμένη κι επιβαλλόμενη. Θα πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα ή, τουλάχιστον, σε ψηφοφορία στα τοπικά Κοινοβούλια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι Ευρωπαίοι επιθυμούν -ναι ή όχι- να βρεθούν αύριο, μεθαύριο ή σε μερικούς μήνες σε άμεσο πόλεμο με τη Ρωσία. Κι αυτό προς όφελος μιας χώρας που δεν είναι ούτε μέλος του ΝΑΤΟ ούτε της Ε.Ε. κι ούτε υπήρξε ποτέ ιστορικός σύμμαχος της Ελλάδας ή της Γαλλίας, πριν από την πρόσφατη αμυντική συμφωνία που υπέγραψε η Γαλλία, χωρίς να ερωτηθεί κανείς. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την Ελλάδα, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να υπογράψει μυστική αμυντική συμφωνία με την Ουκρανία, με άγνωστο περιεχόμενο!

Το Ενιαίο Κόμμα (δηλαδή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) εκτός από κόμμα που μεθοδεύει την εκχώρηση ελληνικής κυριαρχίας στην Τουρκία, εκτός από κόμμα των μνημονίων και της υποτέλειας, είναι και το κόμμα που με τα αντίστοιχά του στην Ευρώπη (Λαϊκό-Σοσιαλιστές) επιδιώκει τον πόλεμο της ΕΕ με τη Ρωσία.

Πηγή:https://www.antinews.gr

Κατηγορίες:Ενδιαφέροντα
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε