Αρχική > Ενδιαφέροντα > Η ιδεολογία του φύλου και ο φεμινισμός έχουν τις ρίζες τους στον αιώνιο αγώνα του διαβόλου ενάντια στον Θεό

Η ιδεολογία του φύλου και ο φεμινισμός έχουν τις ρίζες τους στον αιώνιο αγώνα του διαβόλου ενάντια στον Θεό

από την Πατρίτσια Στέλλα

Ποια είναι τα διάφορα κινήματα LGBT αν όχι μια κολοσσιαία εξέγερση
ενάντια στη φυσική τάξη που επιδιώκει ο Δημιουργός;

Η ιδεολογία του φύλου και ο φεμινισμός έχουν τις ρίζες τους στην αιώνια πάλη του διαβόλου ενάντια στον Θεό. Στην πραγματικότητα, τί είναι τα διάφορα κινήματα LGBT, με όλες τις διάφορες πτυχές τους, αν όχι μια κολοσσιαία εξέγερση ενάντια στη φυσική τάξη που θέλησε ο Δημιουργός; Αυτό δεν είναι απλώς ένα σχέδιο, αλλά είναι μια κίνηση του πατέρα του ψεύδους, του διαβόλου, του Σατανά, που θέλει να μπερδέψει τα παιδιά τού Θεού παραπλανώντας τα με την πρόταση μιας ψευδούς ιδέας ελευθερίας.
Ελευθερία δεν είναι να κάνεις όλα όσα θέλεις, αψηφώντας τη φύση.

Ο ιστορικός των θρησκειών Per Faxneld , Σουηδός, αν και δεν είναι Χριστιανός, σε ένα από τα βιβλία του για τον Σατανισμό, καταδεικνύει πώς ο Σατανάς εξυψώθηκε πρώτα και κύρια από τους κομμουνιστές και τους αναρχικούς ως η μηχανή της εξέγερσης ενάντια στις παραδοσιακές ιεραρχίες. Το ίδιο διευκρινίζει πώς η σουηδική σοσιαλδημοκρατία (πάντα μιλάνε για δημοκρατία!) πρότεινε στους εργάτες τις « Δέκα Εντολές του Εωσφόρου » το 1886, που όπως πάντα στο στυλ του διαβόλου, παίρνει ως βάση κάποιες από τις αλήθειες. της καθολικής πίστης και τίς διαστρεβλώνει, τίς σακατεύει, τίς κοροϊδεύει, τίς ποδοπατάει και τίς προτείνει!

Στην πραγματικότητα είναι πλέον γνωστό ότι οι μεγαλύτεροι ταραχοποιοί του λαού, ας πούμε έτσι, όπως ο Στάλιν , ο Χίτλερ , ο Μαρξ , καθώς και στοχαστές ή ψυχίατροι όπως ο Φρόυντ , ο Σαρτρ , ο Νίτσε κ.λπ. ήταν σατανιστές και πολλοί από αυτούς αυτοκτόνησαν είτε από απελπισία είτε προς τιμήν του Σατανά.
Διότι όταν κάποιος φθάνει σε ορισμένα άκρα διαβολικής κατοχής, ο πρώτος που πληρώνει το τίμημα είναι ακριβώς η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ που θολώνει επειδή, όπως λέει η Γραφή, « ο Θεός αφαίρεσε το μυαλό εκείνων που ήθελαν να το χάσουν », μέσω της διαφθοράς τήςΖΩΗΣ τους. .

Μέχρι στιγμής, πολλές ενώσεις, ειδικά οι LGTB που είναι τόσο αγαπητοί και υποστηριζόμενοι από την αριστερά, δεν διστάζουν να επαινούν τον Σατανά στις δημόσιες διαδηλώσεις τους ακόμη και με πανό, βλασφημίες και δηλώσεις αγάπης και υποταγής στον Σατανά, όπως για παράδειγμα τον Αύγουστο του 2019  στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων της Πράγας όπου παρέλασαν με ένα τεράστιο πανό που υμνούσε τον Σατανά παρουσιάζοντας ένα έγγραφο με τα « συντάγματα του Σατανά ».



Μέχρι τώρα η λατρεία του Σατανά, του καταστροφέα, έχει γίνει τόσο γνωστή και προφανής, ένα νέο «δικαίωμα», ένα νέο «κόμμα» για να συνεχίσει να αγωνίζεται, που οι υποστηρικτές δεν διστάζουν καν να οργανώσουν δημόσιες διαδηλώσεις προς τιμήν του, όπως η σήραγγα Gotthard , για παράδειγμα, της οποίας τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από μια ομάδα σατανιστών με σατανικά γραπτά, τραγούδια και ρούχα.
Αλλά ποιος πολιτικός θα μπορούσε να τους δώσει αυτή την άδεια, αν όχι η κομμουνιστική αριστερά;

Ένα άλλο σημείο μάχης για το οποίο μάχονται πάντα οι δυνάμεις της αριστεράς είναι η εισαγωγή του εγκλήματος τής « ομοφοβίας », που είναι μια φίμωση στα χείλη όλων όσων θέλουν να συνεχίσουν να καλούν τους δύο γονείς που σε έχουν φέρει. στον κόσμο με το όνομα « μαμά και μπαμπά » και όχι γονιός ένας και γονιός δύο, και άλλες παρόμοιες εκφράσεις, τιμωρώντας αυτούς τους «κακούς» με πολύ βαριές και δυσανάλογες κυρώσεις που περιλαμβάνουν μέχρι 6 χρόνια φυλάκιση και οικονομικές ποινές που δέν επιβάλλονται ούτε στούς χειρότερους εγκληματίες.

Ποιος είναι ο μεγάλος υποκινητής αν όχι ο διάβολος;

Σκηνή από την παράσταση για
τα εγκαίνια της σήραγγας Gotthard

 Ideologia gender e femminismo affondano le loro origini nell’eterna lotta del diavolo a Dio – Articolo di Patrizia Stella (www-unavox-it.translate.goog)

Κατηγορίες:Ενδιαφέροντα
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε